Goedkope uitstapjes met het gezin!

Er op uit trekken met het ganse gezin hoeft niet altijd een kostelijke affaire te zijn. Met deze tips hou je het budget onder controle en beleef je met jong en oud een fijne vakantie! 

Fietsen naar de speeltuin

Niet elk kind houdt van een lange fietstocht, maar als het eindpunt een leuke speeltuin is, gaat het fietsen al een pak vlotter. Sluit de dag af met een lekker ijsje en deze uitstap wordt gegarandeerd een feest voor groot en klein.

Kinderboederderij

De toegang tot een kinderboerderij is vaak niet duur of zelfs gratis en bij veel kinderboerderijen vind je een speeltuin en kan je iets drinken en eten. De perfecte uitstap dus voor wie rustig wil genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen de diertjes bewonderen of ravotten in de speeltuin.

Geocaching

Een super leuke activiteit voor wie houdt van avontuur. Je installeert de app op smartphone of tablet en de zoektocht kan beginnen. De app brengt je naar plaatsen in jouw buurt waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden. Installeer de app en ga op schattenjacht met het ganse gezin!

Zandsculpturenfestival in Oostende

Een dagje naar zee is een klassieke en populaire daguitstap. Wil je niet de ganse dag op het strand doorbrengen, ga dan eens naar Oostende waar er een sprookjeswereld in zand werd gecreëerd. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €6.
( nog tot 9 september)

Vakantieveilingen.be

Via deze site kan je niet alleen tickets voor pretparken en dierentuinen op de kop tikken, maar ook overnachtingen in een leuk hotel of een drie-gangenmenu in een hip restaurant. Het enige dat je nodig hebt, is geduld en een beetje geluk!